VA JOure voorjaarsvoetbaldagen

Hét voetbalfeest in de voorjaarsvakantie te Bolsward

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden
  • 00 Dagen
  • 00 Uren
  • 00 Minuten

VA Joure voorjaarsvoetbaldagen

Hét voetbalfeest in de voorjaarsvakantie

Heb jij zin in een groot voetbalfeest in de voorjaarsvakantie? Een hele dag compleet verzorgd voetballen in de buitenlucht. Op woensdag 21 februari organiseert de VA Joure een voorjaars voetbaldag bij SC Bolsward. 

Een hele dag voetballen van 10.00 uur – 15.00 uur, voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar en voor iedereen is er een gezonde lunch en vers fruit.

Deze dag bestaat o.a. uit leerzame oefeningen, leuke spelvormen en natuurlijk veel partijspelen en als laatste heel veel voetbalplezier!

Kosten

€ 32,50 incl. gezonde lunch, vers fruit en drinken

Keeperstraining

Vind jij keepen ook leuk? Dan hebben we goed nieuws.  In de ochtend hebben we een speciaal trainingsprogramma voor keepers. Na de keeperstraining sluit je weer aan bij je eigen groep.

Ben je geen vaste keeper in je team? Ook dan kun je ook gewoon meedoen aan deze trainingen

Voetbalacademie

Samen mee doen?

Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Doe jij samen met een vriendje of vriendinnetje mee? Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Opgaves

We zitten helemaal vol!

100%
Voetbalacademie

Waar is de VA Joure voorjaarsvoetbaldag?

De Voetbaldagen vinden plaats bij de velden van SC Bolsward.

Geef je op voor de voetbaldag

We zitten helemaal vol! Mocht je wel nog willen mee doen, stuur dan een mailtje naar info@vavoetbaldagen.nl en dan gaan we kijken welke mogelijkheden er nog zijn. Helaas is de kans klein dat dit nog lukt.